Anderstalige klanten

In eFactori heb je de mogelijkheid om facturen op te maken aan anderstalige klanten. Hiervoor moet je via het menu rechtsboven onder 'Apps & Koppelingen' de configuratie 'Anderstalige klanten' activeren. Deze configuratie geeft je de mogelijkheid om een taal te kiezen tijdens het aanmaken van een klant of document.

In het voorbeeld wordt de app geactiveerd en worden enkele courante talen aangeduid die binnen de bedrijfsomgeving gebruikt worden. Standaard zijn Duits, Engels, Frans en Nederlands aangevinkt.

Toch nog ergens een fout gevonden in een automatische vertaling? Contacteer ons via support@efactori.be en we passen dit meteen aan.

Indien je bv. bij het aanmaken van een nieuwe klant hebt aangeduid dat diens taal 'Frans' is, zullen documenten die aan deze klant worden opgemaakt, in het Frans verschijnen.

eFactori zal enkel de algemene documentwaarden automatisch vertaald weergeven. De vertaling van producten e.d.m. moet je zelf invoeren.

Heb je de configuratie geactiveerd, dan zal je doorheen eFactori plaatsen tegenkomen waar teksten vertaald kunnen worden. Er verschijnen dan extra tabs per taal. Enkele voorbeelden:

Bij de instellingen van onderschriften op documenten:

Bij de omschrijving van producten:

Deze vertaalde teksten zullen dan ook worden overgenomen op het gegenereerde document, in de taal van de specifieke klant.

Last updated